Om Viega

EN IDÉ BEDRE!

Viega er en av verdens ledend produsenter av installasjonsteknikk og sysselsetter i dag mer enn 4000 medarbeidere. Produksjonen er konsentrert på fire tyske fabrikker, og løsninger til det nordamerikanske markedet fremstilles i McPherson/USA. Kjernekompetansen er installasjonsteknikk, som utover rørledningssystemer omfatter installasjonsveggs- og avløpsteknikk. Et komplett sortiment på over 17 000 artikler som brukes nesten overalt: boligbygging, forsyning eller industrianlegg og skipsbygging.

Viegas spesialkompetanse og strategi er innovative løsninger og teknologi kombinert med den absolutt høyeste kvalitet. Vi har for eksempel markedets eneste rørsystem, som med kombinasjonen av rustfrie rør og pressforbindelser for rødgods er testet og godkjent til installasjoner med et innhold på opptil 600 mg/l.

For Viega er det viktig å samle inn og formidle kunnskap om vann, så vi til enhver tid kan levere de beste og mest holdbare produktene og løsningene. Derfor kan vi tilby utvidet kvalitetssikring og systemgaranti.

Finn ytterligere informasjon på viega.no eller hos grossisten din.